Plautuvė Blanco ETAGON 700-U, švelni balta 527078

Išsiunčiam prekę per 3-7 d.d.

Prekės kodas: 527078

Turimas kiekis: Prieinamas

Išsiunčiam prekę per 3-7 d.d.
€49900 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Blanco

Plautuvė Blanco ETAGON 700-U

ILGRANIT® medžiaga yra itin patvari ir lengvai prižiūrima. Medžiagos storis 10-13 mm Tokia sudėtis lemia didžiausią galimą atsparumą smūgiams, įbrėžimams, rūgštims, dėmėms, karščiui ir itin lengvą Silgranit® plautuvių priežiūrą.

Dėl patentuotos higienos apsaugos formulės Higiene+Plus BLANCO plautuvių paviršius yra antibakterinis. Šis paviršius sumažina bakterijų dauginimąsi net iki 98 proc.

BLANCO ETAGON yra unikali plautuvė su profiliuotu kraštu kameros viduje, ant kurio galite remtis labai stabiliais bėgiais iš nerūdijančio plieno. Pavyzdžiui, ant tokių bėgių galime padėti indus, puodus ar keptuves. Daržoves, supjaustytas ant pjaustymo lentos, atsiremiančios į plautuvės kraštą, galima lengvai nubraukti tiesiai į indą, dedamą ant kameroje esančių bėgių. Dėl to mes įgyjame papildomą funkcinį lygį, o įprasta plautuvė tampa savarankišku virtuvės centru. Šiam kriauklės modeliui galite pasirinkti įvairius praktiškus priedus.

  • Montuojama po stalviršiu
  • BLANCO Silgranit™ PuraDur™.
  • Skirta 80 cm spintelei
  • Dubens gylis 200 mm
  • Novatoriška sistemos koncepcija su ETAGON laikikliais įvairiapusiškam naudojimui
  • Komplektuojama su vandens nuvedimo priedais, tvirtinimo elementais ir ETAGON laikikliais.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

 
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink